maanantai 4. huhtikuuta 2016

Ilmiöviikko alkaa

Kuva on otettu viime toukokuussa koulumme rannalta, joka on samalla osa Itämerta.
Tänään koulussamme alkoi kolmas Ilmiöviikko! Tänä vuonna vaihtoehtoina aiheiksi olivat Itämeri, fysiikka ja terveys, joista kaikki ryhmämme jäsenet valitsivat Itämeren. Ryhmäämme kuuluu minun lisäkseni Aino ja Shamsa. Itämerestä päädyimme tarkemmin tutkimaan Itämeren ravintoa ja sen saantia historiassa, nykyään, sekä mitä tapahtuu ravinnolle, kun Itämeri saastuu.

Ensimmäisestä päivästä aamu kului pohjustustyön parissa (tutkimme vähän turskia sekä ihan vähän Itämerta ja sen saastumisen vaikutteita) ja iltapäivä ryhmämme oman aiheen suunnittelussa.

Suunnittelimme tekevämme tiistaina, keskiviikkona ja torstaina, jokaisena päivänä, yhden posterin aiheeseemme liittyen, sekä tietysti teemme tätä blogia ja suunnittelemme vähän perjantain Messua varten omaa messupöytäämme.

- Jonna

2 kommenttia:

  1. Hienoa työtä! Kirjoitatte 1. kappaleen alussa ... kun Itämeri saastuu... Lisäpointtina, jos aika riittää, voisitte miettiä onko sitä mitenkään mahdollista estää tai edes hidastaa (siis Itämeren saastuminen), koska muuten Itämerestä saatu ravinto jossain vaiheessa ei ehkä ole enää terveellistä syödä, vai onko sittenkin toivoa että olisi?

    VastaaPoista
  2. Suunnutelmat selvät, hyvää myötätuulta projektiinne!

    VastaaPoista